Haber

Muslera cezalı oldu mu, kaç maç cezalı olacak? Muslera 2022 Dünya Kupası’nda cezalı mı olacak? Hakem tartışmasında Muslera ne ceza alacak belli oldu mu?

FIFA, Dünya Kupası’nda Uruguay-Gana maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak Fernando Muslera ve 3 takım arkadaşı hakkında soruşturma başlattı. Muslera’ya nasıl bir ceza gelecek? Muslera Galatasaray’da kaç maç cezalı olacak, belli oldu mu? Bilgi sizlerle…

MUSLERA 2022 DÜNYA KUPASI’NDA CEZA Mİ OLDU?

FIFA, Dünya Kupası’nda Uruguay-Gana maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak Fernando Muslera ve 3 takım arkadaşı hakkında soruşturma başlattı. Muslera’nın cezası Galatasaray’ı da etkileyebilir.

FIFA, Uruguay’ın Gana ile oynadığı maçta yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlattı. Karşılaşmanın ardından Muslera, Cavani, Jose Gimenez ve Diego Godin hakemlere ağırlık verdi. Cavani VAR monitörüne de yumruk attı.

FIFA Disiplin Komisyonu; Muslera, Cavani, Gimenez ve Godin hakkında soruşturma başlattı. Maç cezası alması beklenen Muslera, Galatasaray’da bu cezayı alabilir.

Muslera, ülkesinin oynadığı 3 maçta forma şansı bulamadı. Tecrübeli kaleci Dünya Kupası’nı vakit kaybetmeden tamamladı.

FERNANDO MUSLERA KİMDİR?

Néstor Fernando Muslera Micol (d. 16 Haziran 1986, Buenos Aires, Arjantin), Uruguaylı millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giymektedir. FIFA’nın “Dünyanın En İyi Kalecileri” listesinde yer aldı.

Galatasaray futbol takımında en çok oynanan yabancı oyuncudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu