Haber

İnegöl’de 250 polisle ‘barış’ eylemi

İnegöl’de 250 polisle ‘barış’ eylemi

BURSA – Bursa’nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde şüpheli ve aranan kişilere yönelik “Emniyet ve Huzur Uygulaması” gerçekleştirdi. Uygulama havadan görüntülendi.

Uygulamayı İnegöl’ün merkez mahallelerindeki 15 noktada daha gerçekleştiren gruplar, şahısların GBT sorgulamasını yaparken araçlarda da arama yaptı. 250 polis ekibinin katıldığı operasyonlarda aranan kişiler yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Kamu Düzeni, Narkotik, KOM, TEM, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kamu işyerleri ve yol uygulamaları gerçekleştirildi. UYAP’ta 1.925 kişi sorgulanırken, aranan 11 kişi yakalandı.

Dolandırıcılık ve uyuşturucu kullanmaktan aranan 1 kişi 1 yıl 8 ay hapis, güveni kötüye kullanmaktan aranan 1 kişi, silahla tehdit suçundan 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan 1 kişi, Kasten yaralama suçundan 1 yıl 15 gün hapis cezası. 1’i hapis cezasına çarptırılan kişi ile kimliği belirlenemeyen 1 yabancı uyruklu kişi yakalandı. Bir kişiden 4,02 gram, bir kişiden ise 15,75 gram uyuşturucu ele geçirildi. Bir kişinin üzerinden metamfetamin olarak bilinen 2,55 gram uyuşturucu ele geçirildi. 1.297 araç muayene edilirken, 271 araç sürücüsüne toplam 493.330 TL para cezası kesildi, 2 araca ise trafikten men cezası verildi. Kamu işyerlerinde yapılan uygulamada, 1 işyerinde sorumlu yöneticinin işyerinde bulunmadığı, 1 işyerinde ise hostes hizmeti verildiği belirlendi.

mendereshaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu