Yaşam

Banyo zemininin altında 20 kemik bulundu: ‘Böyle bir şey görmemiştim’

İngiltere’nin Plymouth kentinde bir tesisatçı çağrıldığı bir evin banyosunda çalışırken banyonun altında gömülü 20’den fazla kemik buldu. 200 yılı aşkın süre önce inşa edilen evde çalışan 36 yaşındaki Jonathan Betts, bulduğu kemikleri sosyal medyada paylaştı.

The New York Post gazetesinin haberine göre, paylaştığı görselleri 6 Ocak’tan bu yana TikTok’ta 1,4 milyon kez izlenen Betts, “Tuvalet ve döşemeyi söktüğümde alt döşemenin büyük ölçüde çürümüş olduğunu gördüm. Ev sahiplerine durumu bildirdim. Tatilde olduklarını belirten Betts, “Sahiplere toprağı kazmam gerektiğini anlattım” dedi. Banyoda çalışmaya başladıktan sonra kemiklere rastladığını belirten Betts, “Bunu tahmin edersiniz ki yapmaya başladım. stresli hissetmek.”

‘UMARIM İNSANA DEĞİL KÖPEĞE AİTTİR’

Özellikle üzerinde dişlerin olduğu bir çene kemiği bulduktan sonra tedirgin olmaya başladığını anlatan tesisatçı, “Bir yandan dişler bizimkine benzemediği için bunların hayvan kemiği olduğunu biliyordum. Ama yine de tedirgin oldum çünkü gerçekten çok kötü hissediyordum. Bu işyerinin kapatılmasını istemedim.” Tesisatçı, çene kemiğinin ikinci kısmının yanı sıra 20 kemik daha bulduğunu söyledi. Betts, bulduğu kemikleri TikTok hesabında 600 takipçisiyle paylaştı.

Tesisatçı ilk önce bunların ‘bir şekilde’ köpek kemikleri olmasını umduğunu açıkladı ancak arama motorunda araştırıp bilgili kişilerle konuştuktan sonra bu kemiklerin bir insana değil bir domuza ait olduğunu fark etti. Betts, eski zamanlarda söz konusu kemiklerin “kötü ruhları uzak tutmak için” evin altına yerleştirildiğini söyledi. Betts, çalıştığı evdeki durumu şöyle anlattı: “Ev sahipleriyle konuştuğumda evin hemen karşısında bir domuz çiftliği olduğunu söylediler. Hemen yanındaki ahırın ise aslında bir çiftlik evi olduğunu düşünüyorlar. kesimhane.”

’20 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM, HİÇ BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM’

Bu bilginin ardından tesisatçı Betts, TikTok hesabından bir paylaşım daha paylaşarak, “Bu bir insan değil. Evet!” dedi. Bunun üzerine yorum yapan bir kullanıcı, “En azından kemiklerin gizemini çözdün.” yazdı. Betts şaşkınlığını, “20 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim” diyerek açıkladı. (DIŞ HABER)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu