Yaşam

Aydemir Akbaş cinsel içerikli filmlerin içini anlattı: Sahnelerimize gerçek ilişki görüntüleri eklendi.

Gökay Kalaycıoğlusunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlandı. Haberler Bahane programının bu haftaki konuğu Türk sinemasının efsane oyuncularından Aydemir Akbaş oldu. Yıllar önce oynadığı müstehcen filmlerden bahseden Akbaş, kendisine soyunması için para teklif edildiğini söyledi.

“CİNSEL FİLMLERE BAŞLADIĞIMDA KADINLAR ŞORT GİYİYORDU”

Müstehcenlik içeren sinemaların yükselişe geçtiği bir dönemde sinemaların yasaklanması için Kültür Bakanlığı’na gittiğini söyleyen Aydemir Akbaş, “Karşı olduğunuz filmlerde neden oynadınız?” “Oynadığımız zaman kadınlar şortluydu biz de kıyafetliydik. Çekimler sırasında yattığımızda görünmüyorduk. Ben o dizilere senarist olarak girdim. Bir gün oyuncu olunca Gelmedim oynadım. 2 tane dram filminde oynadım kadın da yoktu. O da aynısını yaptı’ dedi.

“NUMARALARI ÇIKARMAK İÇİN PARA TEKLİF ETTİLER”

Çekimler sırasında kendisine soyunması için para teklif edildiğini belirten usta oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Filmlerde giydiğim uzun pantolonumu bile çıkarmam için para teklif ettiler. Kabul etmedim. Başladığımda. O filmler, bir komediydi ve sonra pornoya dönüştü.”

“OYNADIĞIMIZ CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERE GERÇEK İLİŞKİ SAHNELERİ EKLENDİ”

“O zamanlar fakir kadınları çağırır ya da genelevlerden bularak cinsel içerikli film çekerlerdi. Sinema da bir bakıma tehlikeli bir şey. Türkan Şoray’ın bir filmindeki çığlık sahnesini cinsel içerikli filmlere eklerlerdi. Çektiğimiz filmlere fahişelerle çekilmiş gerçek cinsel ilişki sahnelerini de eklediler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu