Haber

AK Parti’den Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

Hukuk Büroları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara’da silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Cinayet soruşturması kapsamında çok sayıda kişi tutuklanırken, AK Parti ve MHP’nin geç açıklama yapması dikkat çekti. AK Parti kanadı Sözcüsü Ömer Çelik, cinayetin soruşturulduğunu söylerken, MHP’den Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Hassas konularda sessizliğimiz zayıflıktan yılmamalı” dedi.

AK PARTİ’DEN ŞARTLI ZİYARET

Soruşturma kapsamında çok sayıda kişi tutuklanırken, çalışmalar devam ediyor. Gözler haberlerdeyken, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan dün akşam Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti. Bu ziyaret, suikast sonrası AK Parti’den ilk ziyaret oldu.

“CUMHURBAŞKANI ERDIĞAN’I KARŞILAŞTIRDI”

Halk TV’de Seda Selek’in moderatörlüğünü yaptığı “Perde Arkası” programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İsmail Saymaz; “Davut Bey, aileye Beştepe’den geldiğini, Cumhurbaşkanı’nın selamını getirdiğini, Cumhurbaşkanı’nın kendisine ‘Bu davayı çözeceğiz, sonuna kadar yanınızdayız’ dediğini anlattı.” ifadelerini kullandı.

CHP Meclis Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Demir, dün Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti. Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu da Ateş’in mezarını ve ardından ailesini ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu