Yaşam

Yargı 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Tutuklandı!

Kanal D’nin sevilen dizisi Kıyamet 59. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz’ın sevdiklerine yönelik tehditlere bir an önce son verme kararı onu büyük bir iftira ile karşı karşıya bırakır. Ailesinin hayatını kurtarır. Ama şimdi mesleği ve inandığı tüm değerler tehlikededir. Ceylin, Ilgaz’ın tutuksuz yargılanmak üzere yargılanması için elinden geleni yapıyor. Yargı 60. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Ilgaz tutuklanıyor.

Ilgaz Tutuklandı!

Kıyamet’in 60. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz tutuklandı. Ilgaz’ın tutuklanmasını fırsat bilen yeni savcı müfettişten izin alır ve hızla Ilgaz’ın odasına yerleşir. Öte yandan müfettiş, Ömer’in davranışlarından şüphelenmeye başlar. Tüm bunlar olurken Yekta herkesi şok edecek bir itirafta bulunur. Yekta, Ömer’in gazeteciyi öldürdüğünü anlatır.

İşte Kıyamet 60. bölüm 1. fragmanı…

YETKİ 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ilgaz, sevdiklerine yönelik tehditlere bir an önce son verme kararı alır. Bu onu büyük bir iftiraya maruz bırakır. Ilgaz, ailesinin hayatını kurtarır. Ancak şimdi mesleği ve inandığı tüm pahalı şeyler tehlikededir. Sanki ince ince döşenen yollar karalamakla bitecek miydi?

En güvendiği savcılardan Ilgaz’ın dosyası, Başsavcı Yardımcısı olarak gelen Turgut Ali’nin karşısına çıkar. Ancak bu belgeye bakmakla görevlendirilen ve tam tersi olan Özcan, savcıyla ortak çalışmak zorunda kalır. Ilgaz’ın yanıldığına dair tek tek sağlam deliller, her iki savcının da aksini ispatlamaya çalışan Ceylin’e inanmasını imkansız kılıyor.

Öte yandan Ceylin, Ilgaz’ın tutuksuz yargılanmak üzere yargılanması için elinden geleni yapmaktadır. Yine bütün aile ona yardım etmeye hazır. Merdan ve Metin, şüphe oklarının işaret ettiği Eyüp’ün kimliğinin peşine düşer. Ancak Yekta bu sefer sürpriz bir teklifle Ceylin’e gider.

rüzgar herkes için farklı bir yerden esmeye başlar. Ilgaz’ın bütün umudu Ceylin’in savunmasına kalmıştır. Ancak zamanın onlara ne getireceği her zamanki gibi belli değil.

Yargı yeni bölümleriyle her Pazar 20.00’de Kanal D’de.

Yargı 59. Bölüm Fragmanı Yayında! Ilgaz Gözaltına Alındı!

silvan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu