Teknoloji

Ubisoft da GTA 6 İçin Heyecanlı

Yeni GTA oyunu sadece biz oyuncuları heyecanlandırmıyor. O kadar ki Ubisoftiçinde GTA 6 Sabırsızlıkla yayın gününü bekliyoruz. Tamam da niye? Detaylar haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi Çekebilir:  Take-Two, GTA 6’nın Çıkış Zamanı Hakkında İpucu Verdi


İlk fragmanının çıktığı günden bu yana gündemde olan GTA 6, en çok beklenenler arasında yer alıyor. Kalbimizde ayrı bir yere sahip olan Vice City’e geri döneceğimiz oyun, devasa dünyası ve yeni oynanış mekanikleriyle bize Red Dead Redemption 2 kadar detaylı bir deneyim sunacak. Olasılıkları düşündüğümüzde GTA 6 kesinlikle yarın çıkmasını istediğimiz bir oyun. Ama ne yazık ki 2025’e kadar beklemek zorundayız.

Ubisoft da GTA 6 Oyununu sabırsızlıkla bekliyor

Geçtiğimiz günlerde son çeyreğe ait mali raporunu yayınlayan Ubisoft da bizim kadar heyecanlı. Toplantıda İcra Kurulu Başkanı Yves Guillemot, yeni GTA oyununun lansmanına ilişkin oldukça iyimser bir konuşma yaptı. Öyle ki Guillemot bunu oyun camiasını ve genel olarak sektörü canlandırmak için harika bir fırsat olarak görüyor. Aynı zamanda eski ve yeni oyuncuları çekme potansiyelinin de altını çiziyor.

Konuşmanın ilerleyen saatlerinde Ubisoft CEO’su, GTA gibi rekor kıran serilerin şubeye yeni oyunların katılımını artırırken, bir süredir uzakta olan oyuncuların geri dönmesine ve yeni oyuncuların devreye girmesiyle topluluğu genişletmesine yardımcı olduğuna da dikkat çekti.

GTA 6 oyununun ne zaman çıkacağı şu an için bilinmese de Guillemot, oyunun 2026 mali yılına yakın bir zamanda çıkacağını varsayıyor. Fransız yayıncı da oyunları bu dönemde yayınlamayı planlıyordu. Yani anlayacağınız üzere Ubisoft, yeni GTA oyununun yarattığı fırtınayı kendi lehine kullanmayı amaçlıyor.

orhaneliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu