Haber

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurban Bayramı 9 gün olacak

Yeni Kabine, ilk toplantısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi. 4 saat 10 dakika süren görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar önünde açıklamalarda bulundu.

KURBAN BAYRAMI 9 GÜN OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili hakkında da konuştu. Bayramın 9 gün olacağını belirten Erdoğan, “Bu yıl kurban bayramımızı 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleştireceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına alma kararı aldık. Hafta sonları da dahil olmak üzere toplamda 9 gün tatil yapma imkanı olacak.” söz konusu.

“ANLAYIŞIMIZDA SÜREKLİLİK ÖNEMLİDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim anlayışımızda kesinti değil, kopukluk değil devamlılık esastır. Geçmişten bugüne kurduğumuz köprüde muhafazakar devrimcilik belirleyicidir. Kendimizi, kadrolarımızı ve politikalarımızı yenilerken, değişmeden kaldık. özümüze sadık, manevi köklerimizden hiçbir zaman kopmadık.Seçmenlerimizle birlikte iradesini farklı kullananların sesine kulak verdik.Diğerleri gibi yankı odalarına hapsedilmek yerine siyasetimizi kendimiz için yaptık. milletimiz, milletimizin içinde, milletimizle.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu