Haber

Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde yaşadığı olayı boğazı düğümlenmiş şekilde anlattı: Aslında hiçbirimiz eskisi gibi değiliz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma Timi ile CHP Genel Merkezi’nde boy gösterdi. Kılıçdaroğlu, bugün toplantıda yaptığı konuşmanın bir kısmını sosyal medya hesabından yayınladı.

“ARTIK BU ACILARI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEMİZ GEREKİYOR”

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, “Hiçbirimiz eskisi gibi değiliz. Ben aynı insan değilim. Artık ruhlarımız eskisi gibi değil. İçimizde açılan derin yaraları sarmak için artık değişmeliyiz” dedi. bize ve bir daha bu acıları yaşamamaya.”

“HİÇ BİRİMİZ HİÇ BÖYLE DEĞİLİZ”

Kahramanmaraş’ta iki kızının yanına geldiğini ve enkaz altında kalan babalarının kurtarılmasını istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, o anları boğazı düğümlenerek anlattı. Kılıçdaroğlu, “Kahramanmaraş’a gittiğimde iki küçük kız geldi ‘Babamız burada, sesleri burada, lütfen kurtarın’ dedi. İstanbul’dan bir ekip geldi dedik iki çocuk ağlıyor babalarının kurtulmasını istiyor ‘Biz sadece insan değiliz’ dediniz. terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu