Haber

İYİ Parti Konya’da seçim hazırlıklarına başladı

ANKARA – DÜZGÜN Partisi Seçim İşleri Müdürlüğü, sandık ve seçim güvenliğine yönelik çalışmalara başladı. İlk toplantı, İYİ Parti Seçim İşleri Lideri Sedat Aksakallı başkanlığında 2 Eylül Cumartesi günü partinin Konya İl Başkanlığı’nda yapıldı.

14-28 Mayıs seçim sürecinin sandık ve seçim güvenliği çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirerek çözüm önerileri tartışıldı. .

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ HATIRLATMA

Adres değiştiren seçmenlerin mevcut adreslerinde oy kullanabilmeleri için adres bildirimlerini 1 Ekim 2023 tarihine kadar yapmaları gerektiğini hatırlatan Aksakallı, seçmenlerin bu konu hakkında bilgilendirilmesi talebinde bulundu.

‘BAŞKANIMIZ KURULUŞ YILIMIZDA YEREL YÖNETİM VİZYONUMUZU AÇIKLAYACAK.’

İYİ Parti’nin yerel seçimlere tüm il ve ilçelerde güçlü adaylarla girme kararlılığını vurgulayan Aksakallı, şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Parti’nin yerel yönetimler vizyonunu ve belediyecilik yaklaşımını 2019’da milletimizle paylaşacak. 25 Ekim 2023 partimizin kuruluş yıldönümüdür.” söz konusu.

‘GÜÇLÜ ADAYLAR VE ÇÖZÜMLERLE SEÇİMLERE ÇIKMAYA HAZIRLANIYORUZ’

Aksakallı sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm il, ilçe ve beldelerimizde seçimlere güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarının en önemli koşullarından biri sandık ve seçim güvenliğinin sağlanmasıdır. Bu nedenle hem İlçe Seçim Kurullarında hem de sandık kurullarında görev yapacak partili üyelerimize büyük görev düşüyor. “Ocak ayında yeniden oluşturulacak olan İlçe Seçim Kurullarına sağlıklı atamaların yapılması büyük önem taşıyor.” (DUVAR)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu