Haber

İSTANBUL-FATİH’TE ÇATIŞMAYLA SİLAHLA ORTAKLARINI ÖLDÜRDÜ

Fatih’te iki kafe sahibi arasında gece saatlerinde çıkan tartışmada, ortaklardan biri diğerini tabancayla başından vurdu. Cinayetin faili olay yerinden kaçarken, babalarının ölüm haberini alan çocukları kafeye gelerek sinir krizi geçirdi.

Olay, saat 01:00 sıralarında Şehsuvar Bey Mahallesi’nde meydana geldi. Tezlere göre, Flintstone Caddesi’nde bir kafe sahibi olan Yusuf L. (57) ile ortağı şimdi henüz bilinmeyen bir nedenle patlak verdi. Bir süre sonra adı öğrenilemeyen ortağı tabancayla Yusuf L.’nin başına ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yusuf L. başından vurulurken, zanlı hızla olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yusuf L.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri de olayın yaşandığı sokağa güvenlik şeridi çekerek önlem aldı ve kafede detaylı inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Yusuf L.’yi öldüren ve daha sonra kaçan ortağını yakalamak için çalışma başlattı.

ÇOCUKLAR VE YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Yusuf L.’nin cansız bedeni cenaze aracıyla Yenibosna Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yusuf L.’nin ölüm haberini alması üzerine çocukları ve yakınları olay yerine geldi. Ölüm haberini alan Yusuf L.’nin çocukları sınır krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

pinarhisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu