Haber

Eyüpspor genç bir takıma galibiyetle başladı

Eyüpspor Teknik Müdürü Kerem Yavaş, genç ve diri bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, “4 maçı da kazanarak lige iyi bir başlangıç ​​yaptık.”

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Eyüpspor, Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Milli takım öncesi son maçımızı oynadık. 4 maçı da kazanarak lige yeterli bir başlangıç ​​yaptık. Amacımız buydu. Bugün de bu hedefimiz vardı. Karşımızda genç bir takım vardı. Bizi zorlayacaklarını biliyorduk ve maç da bir o kadar çekişmeli geçti. “Hazırlıklıydık. Rakibimiz temas halindeydi ve hareketli bir sahne içerisindeydi. Maçın ilk 20 dakikasında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Maçın kontrolünü aldıktan sonra istediğimiz hücum şemalarını gerçekleştirip istediğimiz sonucu aldık” dedi.

Milli aradan sonra köklü bir kadroyla taraftarın karşısına çıkacaklarını belirten Yavaş, “Milli orta sahayı uygun şekilde değerlendirip çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Yeni oyuncularımız da olacak. Kadroya katılın. Hedefimiz doğrultusunda ortadan sonra yeterli bir Eyüpspor nöbeti geçirmeye devam edeceğiz.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu