Haber

CHP Soyer’in tiyatro oyuncusu Muharrem İnce’ye bir hakaret daha! ‘aptal’ gönderme

  • Haber7 – ÖZEL

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye eski partisi CHP’den ağır hakaret yağmuru devam ediyor. isim ‘ CHP’li sanatçıFazıl Say’ın CHP tarafından finanse edilen Halktv’nin yazarı İsmail Saymaz ihanetleOyuncu Gonca Vuslateri’yi suçluyor küfürCHP’li belediyelerin konserlerinden yüksek bütçeli gelir elde eden müzisyen Gökhan Özoğuz, projeBu sefer de olmakla suçladığı Muharrem İnce’ye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Önünden ağır hakaret CHP Soyer tarafından İzmir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine atanan tiyatro oyuncusu. Yücel ErtenAğır sözlerle İnce’yi hedef aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yetkilisi Yücel Erten, Muharrem İnce’ye cumhurbaşkanlığı adaylığı için teşekkür etti. aptal” paylaşımı yaptı.

HEM MİLLETE HEM DE İNCE ETKİ

Aziz Nesin gibi “Türk halkının yüzde 60’ı aptaldır” imasında bulunan Erten, resmi sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

Salak dediği milletin vergisiyle maaş alıyor

Aptallık suçlamasıyla Türk milletine hakaretler yağdıran Yücel Erten, CHP İzmir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yetkisinin yanı sıra diğer kamu kurumlarında da boy gösteriyor. Erten, bütçeleri milletin vergileriyle karşılanan 8 devlet kurumunda “Misafir Müdür” olarak görev alır. Yücel Erten’in Konuk Direktör olarak görev yaptığı kamu kurumları şöyle:

  • Trabzon Devlet Tiyatrosu, Mersin Devlet Opera ve Balesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Antalya Devlet Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu, KKTC Devlet Tiyatrosu, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu.

SANAT DİZİNİNİZE TEŞEKKÜRLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten’in hem Türk halkını hem de Muharrem İnce’yi aşağılayan üslubu tepki çekti. İzmir’in en önemli gazetecilerinden Yeniasır gazetesi Haber Müdürü Erhan Gülenç , “Genel sanat yönetmeninize ekin!” başlıklı yazısında Erten’e şu yansımayı gösterdi:

SOYER’DEN ÇİFT MAAŞ

Erhan Gülenç’in yazısında Yücel Erten’in adı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan İZELMAN. Otopark işletmecisi de şirketten maaş aldı.önerildi.

İzmir’de bir ilk, kent yollarına asfalt döşeniyor İZBETONŞirketin müdürlüğüne getirilen oyuncu Yücel Erten daha sonra otopark müdürlüğü yaptı. İZELMANYönetim Kurulu Üyesi hakkında bilgi basına yansıdı.

Pusu ‘FETÖ’sü

CHP’li İzmir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşıdır. Fethullah Gülen ’a benzemesiyle dikkat çekiyor. Bu benzerliği paraya çeviren Yücel Erten, Kurtlar Vadisi PusuDizide Fetullah Gülen’i canlandıran “Papaz” karakterinde rol aldı.

__________________

NEDEN DEMOKRATİKSİNİZ?

Cumhurbaşkanlığı adayı olarak 100 bin imza toplayan Muharrem İnce, demokratik hakkını kullandığı için aşağılanınca kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, GENAR Araştırma Başkanı ihsan aktaşve Araştırmacı Yazar Selva Tor, Haber7için yaptıkları açıklamada.

  • Haberimizi okumak için tıklayın:

KAYNAK: HABER7

habercatak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu