Haber

Cengiz Ünder: Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyorum

“Transfer sürecinde Edin Dzeko ile sık sık görüştük”

“Kendime güvenen bir futbolcuyum”

“Hemen ekibe katılmak istediğim için süreç stresliydi”

“Fiziksel olarak iyi hissediyorum, bir sorun yok”

Mustafa AKIN/İSTANBUL, – Cengiz Ünder, “Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyorum, en büyük hedeflerimden biri bu. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum, bunu sahaya çıktığımda herkese göstereceğim” dedi. .”

Milli futbolcu Cengiz Ünder, Fenerbahçe için İstanbul’a geldi. Olympique de Marseille ve Cengiz Ünder ile prensipte anlaşmaya varan Fenerbahçe, Cengiz Ünder’i İstanbul’a getirdi. Fransa’nın Marsiyla kentinden kalkan uçakla saat 21.30 sıralarında Atatürk Havalimanı’na gelen milli forveti sarı-lacivertli taraftarlar karşıladı. Havalimanı çıkışında açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, Avrupa kariyerinin ardından Türkiye’ye dönmesinin kendisi için çok özel olduğunu vurgulayarak, “Süper Lig’de oynadığım ilk maç Fenerbahçe ile oldu, geri döndüm. Ligde forma giyeceğim ve Fenerbahçe forması giyeceğim. Çok heyecanlı ve gururluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, bunun için çok mutluyum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“TRANSFER SÜRECİNDE SIK SIK GÖRÜŞTÜK EDİN DZEKO İLE”

Cengiz Ünder, transfer sürecinde Edin Dzeko ile konuşup konuşmadığı sorusuna, “Transfer sürecinde, ne zaman geleceksin diye kendisiyle sık sık görüştük. Biraz sabredelim dedim. Bugün geldim ve görüşüyorum. çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. Onunla Roma’da da çok mutluyum. “İyi günler geçirdik. Şimdi burada beraberiz. Daha fazla gol atmasını sağlayacağım. İnşallah bunu en iyi şekilde başarabiliriz” dedi.

“GÜVENCESİ YÜKSEK BİR FUTBOLUM”

Yaklaşık 7 yıldır Avrupa mesleğinin içinde olduğunu kaydeden Cengiz Ünder, “Müdürümle konuştuğumda artık yeni bir macera olduğunu ve tekrar ülkeme dönmek istediğimi söyledim. Bu süreçte sık sık görüşmelerimiz oldu. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyorum, en büyük hedeflerimden biri bu. Ben futbolcuyum, sahaya çıktığımda bunu herkese göstereceğim” şeklinde konuştu.

“EKİME HEMEN KATILMAK İSTEDİĞİM İÇİN SÜREÇ STRESLİ OLDU”

Sürecin kendisi için gergin geçtiğini ifade eden Cengiz Ünder, “Bir an önce takıma katılmak istedim. Almanya kampındayken kafam buradaydı, hep konuşulurdu. 2. -3 haftalık süreç.Ama en önemlisi buradayım.Stresliydi çünkü bir an önce takıma katılmak istiyordum, sürekli düşünüyordum.Marsilya’da antrenmana gitmekle ilgili bazı çekincelerim vardı” dedi.

“İYİ HİSSEDİYORUM, FİZİKSEL OLARAK BİR ZORLUK YOK”

Cengiz Ünder, fiziğinin her zaman iyi durumda olduğunu belirterek, “Şu anda hazır olduğumu düşünüyorum. Bir an önce takımla antrenmanlara katılmak, maçlar oynamak istiyorum. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum, var.” Sorun değil.”

Ünder, sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli takıma imza atacak.

haber-kuyucak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu