Haber

Bakan Soylu, Gazi Mahallesi’nde yaşananlarla ilgili şöyle konuştu: Meseleyi bir tarafa CHP bayrağı diğer tarafa Apo tabelası yapılırken yakaladım.

İstanbul’un Gazi Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP’liler arasında tansiyon yükseldi. CHP’li partililer, Bakan Soylu’yu yuhalayarak ayağa kalktı ve “Hak, hukuk, adalet” sloganları attı. Soylu da kalabalığa seslenerek, “Bu nasıl CHP. PKK ile iç içesiniz. İyi günler.” Olaylarda 7 kişi gözaltına alındı.

“ÇOK KIZGINIZ”

NTV’nin canlı yayınına katılan Bakan Süleyman Soylu, yaşananları anlattı. Soylu, “2 saat 45 dakika Gazi Mahallesi’ndeydim. Çocukluğumdan beri orada siyaset yapıyorum. Bazen bazı işlerle karşılaştık. Oranın ironisi de bu. Bugün CHP bayraklı bir küme” 2 saat 45 dakika sonunda yine biraz rahatsız oldular.Galibiyet işareti yapan küme.Bir keresinde bir araya geldik.

“DOSTLAR GEREKLİ OPERASYONLARI GERÇEKLEŞTİRDİ”

Bir yanda CHP bayrağını dalgalandırıp bir yanda Apo tabelasını yapınca belaya ben de kapıldım. Bunun tamamen yanlış olmadığını, böyle bir imaj verilmemesi gerektiğini söyledim. Sonra ben gittim. “Bazıları Biji Apo gibi şeyler söyledi. Arkadaşlar da gerekeni yaptı.”

haber-asarcik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu